Strona Główna

KLAUZULA INFORMACYJNA URZĘDU GMINY WILGA

Administratorem Państwa danych osobowych jest Gmina Wilga z siedzibą w Wildze, reprezentowana przez Wójta Gminy:

adres: ul. Warszawska 38, 08-470 Wilga
telefon: 25 685 30 70
e-mail: urzad@gminawilga.pl


Administrator wyznaczył Inspektora Ochrony Danych (IOD) w osobie Pana Jacka Kozińskiego, z którym można skontaktować się:

pisemnie na adres: ul. Warszawska 38, 08-470 Wilga
poprzez adres e-mail: inspektor@cbi24.pl


Państwa dane osobowe przetwarzane są w celu realizacji obowiązku prawnego ciążącego na Administratorze wynikającego z przepisów prawa oraz na podstawie ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r.

Dane osobowe mogą być przekazywane innym organom i podmiotom wyłącznie na podstawie obowiązujących przepisów prawa, a także podmiotom, które zawarły z Administratorem stosowne umowy.

Państwa dane osobowe będą przechowywane przez okres niezbędny do wykonywania zadań Administratora oraz obowiązku archiwizacyjnego, które wynikają z przepisów prawa.

Przysługuje Państwu prawo dostępu do treści swoich danych osobowych, żądania ich sprostowania, usunięcia, przenoszenia, ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania, a także prawo do cofnięcia zgody w każdym czasie, jeżeli była podstawą do przetwarzania.

Przysługuje Państwu prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego - Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych: ul. Stawki 2, 00-193 Warszawa.

W przypadku realizacji zadań ustawowych podanie danych osobowych jest obowiązkowe. Konsekwencją niepodania danych osobowych będzie uniemożliwienie Administratorowi wypełnienia obowiązku prawnego.


2018-11-15  
ZAWIADOMIENIE

Zawiadomienie o I Sesji nowo wybranej Rady Gminy Wilga
RG.0002.1.2018


2018-11-05  
Wyniki wyborów Wójta Gminy Wilga

Gminna Komisja Wyborcza w Wildze informuje, że na Wójta Gminy Wilga większością głosów została wybrana Pani Bogumiła Głaszczka zgłoszona przez KWW Bogumiły Głaszczka.
Protokół


2018-10-25  
Uchwała GKW

Uchwała Gminnej Komisji Wyborczej w Wildze o przeprowadzeniu ponownego głosowania w wyborach organów jednostek samorządu terytorialnego w dniu 04 listopada 2018r
Uchwała


2018-10-19  
Informacja GKW

Informacja Gminnej Komisji Wyborczej w sprawie pełnionego dużuru
informacja


2018-10-19  
INFORMACJA

Informacja Obwodowych Komisji Wyborczych
informacja


2018-10-09  
OBWIESZCZENIE

Obwieszczenie Gminnej Komisji Wyborczej w Wildze z dnia 08 października 2018r o zarejestrowanych kandydatach na wójta w wyborach Wójta Gminy Wilga.
Obwieszczenie


2018-10-09  
OBWIESZCZENIE

Obwieszczenie Gminnej Komisji Wyborczej w Wildze z dnia 05 października 2018r o zarejestrowanych listach kandydatów na radnych w wyborach do Rady Gminy Wilga.
Obwieszczenie


2018-10-08  
Bezpłatna zbiórka elektrośmieci 15.10.2018 r.

Informacja o miejscach odbioru...


czytaj całość »

2018-10-08  
KONKURS NA STANOWISKO DS. POZYSKIWANIA FUNDUSZY ZEWNĘTRZNYCH

Ogłoszenie o konkursie na stanowisko inspektora ds. pozyskiwania funduszy zewnętrznych.
Ogłoszenie o konkursie



1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  


BiP
Wydarzenia





  Listopad 2018  
Pn Wt Śr Cz Pt So Nd
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    






Urząd Gminy Wilga 2010  |   Kontakt